VECKA 9, 27/2-4/3

Måndag 27/2, kl. 20.00. The Macapeers
Live kl. 21.00. DJ: Gustav Idhammar

Den 21:a januari 2010 gick fyra bleka pojkar ner i Kryptan under Salemkryrkan, för att där genomföra sin första spelning. 35 spelningar senare är de tillbaka på samma gata, men den här gången är det Lilla Hotellbaren som gäller. Det har varit ganska tyst runt bandet under året, de har arbetat hårt på nya melodier och på att förbättra sitt sound. Nu är de mer än redo att inleda konsertvåren med Lilla Hotellbaren.

Kolla in musikvideon till ”Still smiling” här: http://www.youtube.com/watch?v=3lCQRyMRFGU

Tisdag 28/2, kl. 19.00. Jazz – Jamsession
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren

Huskomp: Adam Forkelid – piano, Kristian Lind – bas, Kristian Fredmark – trummor + gäster
Våra jam håller mycket hög klass tack vare den stora skara av duktiga gästmusiker som alltid dyker upp. Familjärt och avslappnat men samtidigt oförutsägbart och utmanande. Underhållning på högsta nivå.

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren

Onsdag 29/2 kl. 20.00. Fritz’s Corner med Francis
Live 21.00 – DJ: Martina Myrsell

Dalabandet Francis kommer till oss och Lilla Hotellbaren på skottårsdagen den 29:e februari! Som vanligt är det gratis entré och bandet står på scen runt niorycket.

Indiekvartetten Francis från Dalarna, med dynamiska barfotasångerskan Petra Mases i spetsen fick ett väldigt varmt mottagande för debutalbumet 'Lekomberg, We Were Kin' och en utsåld Europaturné tillsammans med The Tallest Man on Earth tidigare i år. I vinter följs detta upp på bästa sätt med singeln "Traktor" (Strangers Candy/Playground - 23.e januari) och EPn "This Must Be Blood" (Strangers Candy/Playground - 27.e februari) precis efter. I samband med detta ger de sig även ut på vägarna igen för att fortsätta bygga på en stadigt växande fanskara med sina finstämt vemodiga, men dansant melodiösa indiepop-folk-klingande låtar.

Lyssna här: http://francisishere.com/


Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/
Torsdag 1/3, kl. 21.00. Roger Sandgren & Saga Lova
DJ's från 21.00
Roger och Saga från Rosemary's Baby bjuder på 50- & 60-talsmusik i alla dessa skepnader med inslag från 70´s psych.
Fredag 2/3, 17.00. Ulmox + Rocket Boy
DJ från 17.00
Våra residenter Johan Netz & Ulmox ackompanjerar fredagsminglets tisslande och glasens klingande med blåögd soul, solbränd funk, k-märkt gung och det där lilla extra.

Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock.
Lördag 3/3, 21.00 – Daniel Odelstad
DJ från 21.00
Söndag 4/3, kl. 22.00. Söndagshäng
DJ från 22.00
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Sierra Nevada Pale Ale eller vatten och ät god mat från vår barmeny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar