VECKA 48, 28/11-4/12


Måndag 28/11, kl. 20.00. Guldgossen
Live 21.00 – DJ 20.00: Gustav Idhammar
Efter att ha släppt skivan "Brass, smicker och kvinnoaffärer" för lite drygt en månad sedan så har det resulterat i både bra recensioner, flera spelningar och radiointervjuer. Sommaren 2010 skrev Guldgossen kontrakt med Warner Music och tillsammans släppte de singeln ”Du har väl aldrig trott på Gud?” som är en liten historia om vardagens våndor med svärmor, brorsan och känslan av att behöva acceptera sin vardag. Ikväll står Guldgossen på Lilla Hotellbarens scen kl. 21.00.
Titta in här: http://www.guldgossen.se/

Och lyssna här: http://www.tv4play.se/search?text=guldgossenTisdag 29/11, kl. 19.00. Jazz – Jamsession
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Huskomp: Adam Forkelid – piano, Kristian Lind – bas, Kristian Fredmark – trummor + gäster
Våra jam brukar pågå i drygt fyra timmar och hålla en genomgående mycket hög klass tack vare den stora skara av duktiga gästmusiker som alltid dyker upp. Familjärt och avslappnat men samtidigt oförutsägbart och utmanande. Underhållning på högsta nivå.
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren

Onsdag 30/11 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Bass Drum Of Death (US)
Live 21.00 – DJ’s: Tess + Mia
Bass Drum Of Death är ett band från Mississippi. John spelar gitarr och sjunger och Colin spelar trummor. Tillsammans gör de högljudd musik. De släppte en skiva, GB City, på Fat Possum (Yuck, Band Of Horses, The Black Keys) i våras. Låtarna handlar om droger, om att få till det med religösa tjejjer, panikångestattacker, stjäla saker, depressioner, drömmar om Elvis och djävulen som lever i din hjärna. De har även samarbetat med Mellowhype från Odd Future. Missa inte!
Kika in här: http://bassdrumofdeath.blogspot.com/
Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/
Torsdag 1/12, kl. 20.00. Almost Famous – Säsongsavslutning!
DJ’s: Adam Heldring och Mattias Green – Live 19.30, 20.15 och 21.00
Almost Famous är musikförlagens egen liveklubb för up-and-coming-artister och drivs av SMFF, Svenska Musikförläggareföreningen, och dess medlemsförlag sedan mer än tio år tillbaka. Almost Famous håller till på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm, första torsdagen i varje månad. Klubben har kommit att bli ett populärt tillfälle för musikbranschen att samlas och se på intressanta artister vilket skapar ett unikt tillfälle för de akter som spelar. Alla som vill kan komma och se bra livemusik, entrén är gratis.

Ikväll på scen:
19.30 – Killerball
www.killerball.se20.15 – The Hardships
http://sv-se.facebook.com/pages/The-Hardships/11817489491385821.00 – Fou De Toi
www.foudetoi.se
Fredag 2/12, 17.00. Johan Netz + Rocket Boy
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.
Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock. Kom och fredagshäng, det blir trevligt!Lördag 3/12, kl. 21.00. Belleville
Äntligen är Belleville tillbaka på Lilla Hotellbaren! Mange och Nathan förgyller kvällen med musik från kl. 21.Söndag 4/12, kl. 22.00. Söndagshäng
DJ från 22.00
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar