VECKA 47, 22/11-27/11Tisdag 22/11, kl. 19.00. Jazz – Klabbes Bank
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Klas-Henrik Hörngren – klaviatur, Thomas Backman – sax, klarinett, slagverk, Magnus Wiklund – trombon, slagverk, Joel Wästberg - sax, slagverk, Jacob Öhrvall – bas ,Martin Öhman – trummor, elektronik

Det är som en trollerilåda. Klabbe lägger i allt han tycker är vackert, spännande, roligt, hemskt och fantastiskt, skakar om och vips – en slags musik som har hamnat på “årets skiva” enligt både SvD och DN. Musikerna är extremt lekfulla och bjuder på rolig och spännande musik, som rör sig från allt mellan långa, smäktande toner som får hjärtat att blöda, till mörka, dramatiska basgångar för att plötsligt bryta ut i lyckan själv, och få lyssnaren att skratta! Hela känslospektrumet täcker dessa fantastiska musiker, och ändå är de en enhet som sällan skådats.
”Klabbes Bank gör ungefär det roligaste, smartaste och mest lustfyllda man kan lyssna på just nu”
– Sydsvenskan

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren

Onsdag 23/11 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Juni Järvi
Live 21.00 – DJ’s: Dimman + Cboi
Juni Järvi eller Mikael Bengtsson som han egentligen heter, har sedan debutskivan ”Wherever Thou Art” 2006 skapat otroligt fina, personliga och melankoliska popdängor. Han har blivit jämförd med Jens Lekman och Magnetic Fields men nu på senare tiden har han börjat skriva låtar på svenska istället för engelska. Missa inte onsdagen den 23:e november då vi hoppas på att få höra några av de nya låtarna live.
Lyssna här: http://junijarvi.blogspot.com/


Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/

Torsdag 24/11, kl. 20.00. Bon Death
Live kl. 21.00 – DJ: Gustav Idhammar
Stockholmsbaserad powerquattro bestående av Daniel, Daniel, Alexander och Andreana. Gura, trummor, bas och klaviatur som formar en ljudbild där det i varje anslag och trumslag finns en gnista som antänder på nolltid. Det är lika delar 70-talsgung, Detroit-rock, rhytm n' blues och popsväng. Bra tänkt, bra genomfört!
Lyssna här: http://www.bondeath.se/

Fredag 25/11, 17.00. Ulmox + Hej Våld!
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox. Därefter tar inga mindre än Hej Våld! över!
Hej Våld! är ett Stockholmsbaserat kollektiv som DJar, arrangerar klubbar, producerar musik och skapar visuella konstverk. Ikväll spelar de i Lilla Hotellbaren från kl. 21.30! Kom och fredagshäng, det blir trevligt!
Lördag 26/11, kl. 21.00. Cave Cake
Äntligen är Cave Cake tillbaka på Lilla Hotellbaren! De förgyller kvällen med en salig blandning av svängig musik. Kan bli några osvängiga låtar också. Men blandas saligt, det ska det! Från kl. 21. Förpeppa här: www.soundcloud.com/cavecake

Söndag 27/11, kl. 22.00. Söndagshäng
DJ från 22.00
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar