VECKA 46, 14/11-20/11Måndag 14/11, kl. 21.00. Slottet
DJ 20.30, Gustav Idhammar – Live 21.00
Slottet släpper sin nya EP och firar med releasefest i sann Fika Recordings-anda med allt vad det innebär!
Det har varit ett hektiskt år för Slottet som inledde sommaren 2010 med en bejublad spelning på Trädgården i Stockholm och som avslutades med en klubbspelning under Way out West i Göteborg inför en tillika entusiastisk publik. Efter detta figurerade man vid utkanten avt bloggosfären och vid inledningen av 2011 startade bandet ett samarbete med skivbolaget Fika Recordings vilket resulterade i en efterlängtad release. EP:n - som fick namnet Servants - utkom på kassett och digital release under juni i år. Eftersom skivbolaget heter Fika Recordings kommer kassetten med en tillhörande tepåse och ett recept på en av bandet vald konfektyr att avnjutas till musiken.
Lyssna här: http://www.slottet.co.uk/

Tisdag 15/11, kl. 19.00. Jazz - Lundin/Danemo Kvintett
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Fredrik Lundin – sax, Jan Allan – trumpet, Jonas Östholm – piano, Christian Spering – bas, Peter Danemo - trummor
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren
Onsdag 16/11 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Barbarisms
Live 21.00 – DJ’s: Li & Sally
Nya spännande bandet Barbarisms står denna onsdag på Lilla Hotellbarens scen kl. 21.00. Som vanligt är det även fri entré!
Barbarisms är Tom Skantze (Alarma Man), Robin Ekenstam (Wild At Heart) och Nicholas Faraone. Tillsammans spelar de en stämningsfull folk-lofi. Tänk Bright Eyes i en småländsk skog.
Lyssna här: www.soundcloud.com/barbarisms

Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/

Torsdag 17/11, kl. 21.00. Elena Wolay
Elena är tillbaka på Malmen! Denna eminenta halva av duon Page Three bjuder härlig musik mellan kl. 21.00-02.00.
Fredag 18/11, 17.00. Johan Netz + Daniel Savio
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz.
Därefter tar Daniel Savio över och spelar till 02!
Lördag 19/11, kl. 21.00. Electrify Me
Allt startade i en en-och-en-halva på söder i Stockholm. Davids vilda tankar träffade Kalles gamla dröm om att starta en klubb. Namnet "Electrify Me" hade legat och grott i Davids huvud ett tag tillsammans med en utpräglad spotify-lista. Med hjälp av den talangfulle Pierre Örnryd hade vi snart ett par stilrena logotyper att knyta ihop säcken med. Kalle fick en spotify-lista att lyssna in sig på. David spred magi bland restaurangfolket på sitt eget lilla sätt och PANG... där stod vi helt plötsligt med en spelning på Malmen, prime-time, logga, flyers, musik...och en internationell DJ som ställde in sex timmar innan spelningen... Resten är, som det brukar sägas, historia


Söndag 20/11, kl. 22.00. Söndagshäng
DJ från 22.00
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar