VECKA 23


Tisdag 7/6, kl. 19.00. Jazz – Randy Ingram Quartet

Live 20.30

Randy Ingram – piano, Bjørn Vidar Solli – gitarr, Phil Donkin – bas, Jochen Rueckert – trummor.

Vi har blivit bortskämda med internationella pianister av toppklass på Lilla Hotellbaren under våren. Denna vecka gästas vi en av de mest omtalade unga musikerna i New York just nu, Randy Ingram. Sedan flytten från Kalifornien 2003 har han där lyckats etablerat sig som en eftertraktad sideman trots den absurt hårda konkurrensen. Ingram imponerar med sina mogna avskalade kompositioner och tillika pianospel. Trots att han besitter en oerhörd teknisk förmåga tas den bara fram där den absolut behövs. Här finns ingen ungdomlig iver att visa upp hela sitt register vid varje tillfälle. För Ingram är musikens helhet, rötter och själ det centrala. Något som säkert utvecklades under studietiden i Boston med mentorn Danilo Perez.
Med från New York kommer också de övriga medlemmarna i Ingrams kvartett där bland annat det norska fenomenet Bjørn Solli ingår. Missa inte detta unika besök.

www.myspace.com/randyingram

Läs och se mer på: http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren

Onsdag 8/6, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Du Pacque

Live 21.00

På onsdagen den 8:e juni spelar psychrockarna Du Pacque på Lilla Hotellbaren! Missa inte. Kom i tid (kvällen drar igång kl 19 och Du Pacque står på scen kl 21)!

Du Pacque går framåt som en gitarrslinga utan riktning. Högt, manglande, mörkt och sexigt. Med sin massiva psykadeliarock, som en blandning av Silverbullit och PJ Harvey, har de gjort succé på klubbar och på festivaler i Sverige. Lyssna här: www.dupacque.com

Torsdag 9/6, kl. 20.00. Club Nuggets vs. The Ex Club med Magnus Pelander (Witchcraft) live!

Live kl. 21.00

Torsdagen den 9 juni är båda de långhåriga gubbarna Mats och Daniel söderöver på hårdrocksfestival, vilket fick oss på Club Nuggets att prova ett nytt grepp!
Veronica slår sig ihop med vännerna Martina och Stephanie från The Ex Club (som i sommar rumsterar på ställen som Debaser och Riche) och bjuder på ett vänskapligt dj-battle med det bästa av båda klubbarnas världar – alltså stenhård country, blues, roots och soul varvad med 7
0's, psych, garage, gubb och annat sväng.
En man vars musik inte heller lätt låter sig rutas in är Magnus Pelander, sångare och gitarrist i svenska fuzzrocklegendarerna Witchcraft, som turnérat jorden runt de senaste fem åren och bildat skola för yngre band.

I det nedskalade soloformatet släppte Magnus ifjol en solo-EP där den hårt fuzzade, psykedeliska rocken är bytt mot ett betydligt mer lågmält akustiskt tilltal. Det kan låta såhär: http://www.youtube.com/watch?v=e6w_CgjTvSg

Missa inte denna mycket exklusiva tilldragelse!
Eftersom det är plusgrader ute börjar klubbkvällarna lite senare på Lilla Hotellbaren, vi kör igång kl 20-02 med Magnus Pelander live på scen kl 21.
Som vanligt är det också prick gratis!
Välkomna önskar Club Nuggets och The Ex ClubFredag 10/6, kl. 17.00. Johan Netz & Johan Arestål

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.

Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna. Efter det tar Johan Arestål över och kör fram till 02.

Lördag 11/6, kl. 21.00. Samo

Precis som det låter, så står Sam Forsberg för musiken denna lördagskväll!

Söndag 12/6, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar