VECKA 24


Tisdag 14/6, kl. 19.00. Jazz – Jazzbolaget

Live 20.30

Mattias Welin – kontrabas, Örjan Hultén – saxofoner, Kristofer Johansson – trummor

Jazzen på Lilla Hotellbaren har en progressiv inriktning med mestadels originalmusik och är därför restriktiva med att boka akter med standardrepertoar. Men med så pass fria och egensinniga arrangemang som Jazzbolagets styrelse har röstat fram var vi tvungna att kapitulera. Det här känns vitalt och nydanande trots att kompositionerna har många år på nacken. Lyssna tex. på hur väl Shorters kompositioner Footprints och Lady Day kommer tillrätta med trions rytmiska spel. Det är inte alltid en omslipning av dessa juveler är av godo men denna trio har med sin samlade begåvning och en stor dos självsäkerhet onekligen lyckats ro hem utmaningen.
Vi är stolta att presentera Jazzbolagets skivrelease hos oss denna kväll.

Lyssna här: www.myspace.com/jazzbolaget

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren



Onsdag 15/6, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Topprovdjur

Onsdagen den 15:e juni gästar postrockbandet Topprovdjur Lilla Hotellbaren och Fritz's Corner. Som vanligt står bandet på scen kl 21.00 och som vanligt är det gratis entré.

Nackabandet Topprovdjur är ett av vårens musikfynd, bländande, lekfull och svängig postrock med influenser från orkestrar så som Battles och Don Caballero. Fantastiskt bra! Lyssna här: www.myspace.com/topprovdjur

Fler roliga spelningar och datum hittar du här: http://www.fritzscorner.se/



Torsdag 16/6, kl. 21.00. Page Three

Page Three är en 50- & 60-tals inspirerad burlesk klubb som drivs av Elena-Maria Smon Wolay & Chrystelle Tshimanga. Ikväll gästar de Lilla Hotellbaren kl. 21.00!



Fredag 17/6, kl. 17.00. Ulmox + DJ Dust

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.

Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.

Därefter tar ingen mindre än DJ Dust över! Kom och fredagshäng, det blir trevligt!


Lördag 18/6, kl. 21.00. Läder

Läder är Mackan Lindström och Nils Schéle. Behövs nog ingen närmre presentation, förutom att de kommer spela rock. Massor av rock.


Söndag 19/6, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar