VECKA 09


Måndag 28/2, kl. 20.00. Markus Örn & Flamman

Live kl. 20.00

Markus Örn & Flamman är ett folkrockigt americana-band från Norrbotten, numer boende i Stockholm. Musiken rör sig i trakterna av Townes Van Zandts blues och Neil Youngs gitarrer. Eller för fans av J. Tillman och Wilco om vi ska vara lite mer moderna.
Markus Örn & Flamman kommer lufta nya låtar på Lilla Hotellbaren som förhoppningsvis kommer komma på skiva under våren.

Lyssna här: myspace.com/markusorn


Tisdag 1/3, kl. 19.00.
Jazz - Nils Janson Quartet

Live 20.30

Nils Janson – trumpet, Jonas Östholm – piano, Nils Ölmedal – bas, Peter Danemo – trummor

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren

Onsdag 2/3, kl. 19.00. Fritz’s Corner med youngteam

Live 21.00.

Denna onsdag har vi fina sko-globandet youngteam på Lilla Hotellbaren. Som vanligt står de på scen runt 21:00 och som vanligt är det gratis entré!
Stockholmsbandet är aktuella med sin första fullängdare, ”Daydreamer”, som till större delen producerades tillsammans med Mattias Glavå (Dungen, TSOOL, Broder Daniel, Håkan Hellström m.fl.). Musikaliskt ligger de i samma skivback som t.ex. My Bloody Valentine, Slowdive och Brian Jonestown Massacre. DJ: Li Stanley & Sally Khan. Lyssna här: www.myspace.com/youngteammusic
Torsdag 3/3, kl.19.00. Almost Famous

Almost Famous är musikförlagens egen liveklubb för up-and-coming-artister och drivs av SMFF, Svenska Musikförläggareföreningen, och dess medlemsförlag sedan mer än tio år tillbaka. Almost Famous håller till på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm, första torsdagen i varje månad. Klubben har kommit att bli ett populärt tillfälle för musikbranschen att samlas och se på intressanta artister vilket skapar ett unikt tillfälle för de akter som spelar. Alla som vill kan komma och se bra livemusik, entrén är gratis.

Ikväll på scen:

19.30 – Linn Öberg. www.myspace.com/oberglinn
20.15 – Alexander Ryberg.
21.00 – Vikunja.
www.vikunja.comFredag 4/3, kl. 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox + Hej Våld!
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.
Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna. Efter det tar Hej Våld! över och kör fram till 02.


Lördag 5/3, kl. 21.30. Lördag 5/2, kl. 21.00. C’MON

C’MON är Adam Sandahls (DJ Bakis) och Daniel Odelsatds (DJ Odeboll) shooting star på den Stockholmska klubbhimlen.
Med hjälp av ett sinnesutvidgande sammelsurium av låtar från 60- till 10-talet, inte sällan med epicenter i 80- och 90-talen, jobbar Daniel och Adam utifrån tesen ”dansgolvet kan alltid bli mer packat”.
Dra på dig leopardtightsen, sträng lyran, hedra lördagen och festen!


Söndag 6/3. Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ från 22.00: Erik Bankir

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar