VECKA 10


Måndag 7/3, kl. 19.00. The Confusions

Live kl. 20.00. The Confusions – indieveteraner som 20-årsjubilerar!

The Confusions har hunnit med det mesta, legat på indie- och majorbolag, hyllats av engelsk press och sågats av lokalblaskan. De har turnerat runt i världen, haft en konstig amerikansk manager, haft en säljflopp, för att därefter vid nästa skivsläpp få en MTV-hit. I internationell press har The Confusions beskrivits som ”indieveteraner” och de är idag en sammansvetsad livemaskin bestående av sex goda vänner med stor kärlek till musiken de skapar.

The Confusions levererar fantastisk underhållning och tankeväckande musik, absolut ingen förvirring, sitt namn till trots.


Tisdag 8/3, kl. 19.00. Jazz - Jamsessions

Live 20.30

Våra jam brukar pågå i drygt fyra timmar och hålla en genomgående mycket hög klass tack vare den stora skara av duktiga gästmusiker som alltid dyker upp. Familjärt och avslappnat men samtidigt oförutsägbart och utmanande. Underhållning på högsta nivå.
Ikväll, huskomp: Adam Forkelid – piano, Kristian Lind – bas, Kristian Fredmark – trummor

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren


Onsdag 9/3, kl. 19.00. Fritz's Corner

Ikväll samlar Fritz’s upp en rad härliga DJ’s och bjuder på finns onsdagshäng på Lilla Hotellbaren. Kom du också! http://www.fritzscorner.se/


Torsdag 10/3, kl. 19.00. Club Nuggets med Eyeballin' Torpedoes

Live kl. 21.00
Det har återigen blivit dags för Club Nuggets att spisa god musik, dricka en och annan öl och svänga de lurviga i Lilla Hotellbaren!
Och denna gång lär det dansas mer än vanligt då vi har det stora nöjet att presentera stockholmstrion Eyeballin' Torpedoes som kommer att ösa loss med sin smutsiga, svettiga rockabilly, med såväl country- som mexikanska inslag, och influerad av Club Nuggets-favoriter som Hank Williams, Johnny Cash, Wanda Jackson och Link Wray.
Bandet släppte 2009 fullängdaren Los Pobres Diablos (som kan höras här http://open.spotify.com/album/16OSERtVcuOCH4VKBkUJD6), och ifjol kom en EP samt Hellacoptershyllningen Dancing On Your Graves.
Kalaset börjar som vanligt kl 19 och pågår till 02, och i vanlig ordning kostar det heller inte en spänn att komma in i värmen på Stockholms enda klubb för trve country, bluegrass, blues, roots och soul.


Fredag 11/3, kl. 17.00. Johan Netz + Rocket Boy

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz.

Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock. Kom och fredagshäng, det blir trevligt!


Lördag 12/3, kl. 21.00. Electrofy Me!

Kalle Windefalk med vänner bjuder på dansant elektronisk musik från DJ-båset från 21.00-02.00


Söndag 13/3, kl. 20.00. Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar