VECKA 08


Måndag 21/2, kl. 18.00 – John Lindberg Trio
Live 18.30

Grunden finns där. Det är enkelt, energiskt, primitivt och rått – Rockabilly i sin ursprungliga form, sprungen ur musik av ikoner som Johnny Burnette, Carl Perkins, Charlie Feathers och naturligtvis Elvis tidiga inspelningar. Men från att i början ha spelat renodlad Rockabilly har John Lindberg Trio under åren vävt in mer och mer moderna influenser och skapat ett eget lite tuffare sound, utan att de för den delen tappat bort Rockabillyn. Detta i kombination med sin tajta och kraftfulla liveshow har gjort att de utan tvekan just nu är ett av Sveriges mest uppskattade och efterfrågade liveband. JLT har verkligen gjort en musikalisk resa från det att John som trettonåring började stå på scenen själv med sin gitarr, när sedan Martin (ståbas) & Jocke (trummor) anslutit under resans gång har pusselbitarna fallit på plats. Trots deras unga ålder ryms här mycket erfarenhet, de har redan gjort fler spelningar än vad många hinner med på en livstid. Efter att deras debutalbum släpptes 2006 åkte de som förband till the Refreshments på deras julturné – och var oftast bandet man pratade om när kvällen var över. De två efterföljande albumen, som släpptes 2007 och 2009, landade väl hos de gamla fansen, och gav dem horder av nya. Nu laddar bandet för det fjärde, ett album som planeras att släppas i februari 2011.


Tisdag 22/2, kl. 19.00. Jazz - A Le Coq Quartet

Live 20.30
Hans Olding – gitarr, Nils Janson – trumpet, Filip Augustson – bas, Peter Danemo - trummor
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren


Onsdag 23/2, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Paper

Live 21.00
Onsdagen den 23e februari på Lilla Hotellbaren firar vi att Papers nya skiva "Mischmasch" släpps! Punkkraut av finaste märke. Paper består av Calle Olsson från The Bear Quartet samt medlemmar från Audionom. Nya skivan Mischmasch släpps på Novoton och sägs vara hårdare och poppigare på samma gång. Vi är otroligt nyfikna och ivriga att höra de nya låtarna live och på skiva. Kl 21:00 står de på scen!
www.myspace.com/paperstockholm


Torsdag 24/2, kl. 20.00. Det Nya!
Det blir lite Bryan Ferry, lite Ella Fitzgerald med Viktor Banke.

Kanske testar vi en ny drink, kanske pratar vi om vems park som egentligen är finast; Slas eller Monica Zetterlunds?
Att säga Hej är det bästa sättet att hälsa.
Det är nytt år nu och vi ska inte sitta hemma och följa vännernas havanden och göranden via den nya kartfunktionen. Vi ska ut och se varandra i ögonen! Ta varandra i famn!
Det är naturligtvis gratis, och Vi har saknat varandra. Det är nytt år nu och det ska bli så bra det någonsin kan. Kl 20.00 på torsdag, den 24/02 2011, börjar vi. Vi ses på torsdag!


Fredag 25/2, kl. 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox & Belleville
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna. Efter det tar Belleville över, Nathan & Mange, och kör fram till 02. Lönefredag mina vänner!


Lördag 26/2, kl. 21.00. XOXO
XOXO är bästa vännerna som spelar sina favoritlåtar och vars ständiga mål är att göra dig euforisk och svettig! XOXO är Aino Neneh Jawo, Caroline Hjelt, Malin Cumzelius och Rosanna Munter. Patti Smith och Stevie Nicks är deras husgudar. Kom. Och. Häng.


Söndag 27/2. Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. Kvällen DJ's: Isis & Repo, från 22.00

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jättebra med informationen om vilka som spelar. Ni finns nu och framöver med på ett urval av helgens DJ-lineup på Stockholms barer, se http://djbirme.blogspot.com/2011/02/ett-urval-av-helgens-lineup-25-26-feb.html

    /Jonas

    SvaraRadera