VECKA 5, 30/1-5/2Måndag 30/1, kl. 20.00. Tiny Boys
Live kl. 21.00. DJ’s Emmon och Annika (Paris) kl. 20.00
Tiny Boys späder på måndagsdeppet med lite gråtande rundgångar och diskodunk från det nya omtvistade albumet. Ingen går säker när Tiny Boys värmer upp inför den kommande tysklandturnén, ingen vet om Tiny Boys kommer komma hem helskinnade, så vi ser detta som ett adjö viftandes med en vit fuktig näsduk vid tågstationen.
Nej, här ska vi vända på normerna och bryta regler, måndag är lördag för oss som tycker att lite huvudvärk är ett lågt pris att betala för första klassens underhållning!

Recension från Zero: http://www.zeromagazine.nu/rec.asp?id=3316
Kika här: http://tinyboys.tumblr.com/Tisdag 31/1, kl. 19.00. Jazz – Elin Larsson Group
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
Elin Larsson kickar igång 2012 med en miniturné och stannar självklart till hos oss!

Elin Larsson – saxofoner, Kristian Persson – trombon, Henrik Hallberg – gitarr, Niklas Wennström – bas, Johan Käck - trummor
Onsdag 1/2 kl. 20.00. Fritz’s Corner med Frantic Sunday
Live 21.00 – DJ: Martina Myrsell

Det händer på scenen. Det händer mellan den vilda optimismen och det rakknivsvassa svänget. Det händer mellan disciplinen och manin. Det händer mellan den oförlösta musiken och de förlösta drömmarna. Frantic Sunday är först och främst ett liveband. Svett och passion värderas högt.
Frantic Sunday spelade tillsammans för första gången den sista söndagen i september 2008. Men det som började i liten skala på klubben Agaton i hemstaden Uppsala växte inom ett år till spelning på Sveriges största festival, debutgig i USA och recensenter från när och fjärran som strödde lovord över både livespelningar och inspelningar. Och publiken var lika entusiastisk.
En förhöjd livskänsla, ett oslagbart nu, en insikt om att det händer när publik och artist är ett. Det är den insikten som gör varje spelning med Frantic Sunday unik.

Lyssna här: www.myspace.com/franticsunday

Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/
Torsdag 2/2, kl. 21.00. STAIN & RAUBÆR
DJ’s kl. 21.00
STAIN & RAUBÆR lägger soundtracket till din vardag. Poprock, soul och electro. Den gotländska dj-duon spelar det som faller dem in och skapar ett skönt barhäng i en skön miljö.
Fredag 3/2, 17.00. Ulmox + Rocket Boy
DJ från 17.00
Våra residenter Johan Netz & Ulmox ackompanjerar fredagsminglets tisslande och glasens klingande med blåögd soul, solbränd funk, k-märkt gung och det där lilla extra.

Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock.Lördag 4/2, 21.00 – Cave Cake
DJ från 21.00
Cave Cake förgyller kvällen med en salig blandning av svängig musik. Kan bli några osvängiga låtar också. Men blandas saligt, det ska det! Från kl. 21.
Förpeppa här: www.soundcloud.com/cavecake
Söndag 5/2, kl. 22.00. Söndagshäng
DJ från 22.00
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Sierra Nevada Pale Ale eller vatten och ät god mat från vår barmeny.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar