VECKA 4, 24/1-29/1


Tisdag 24/1, kl. 19.00. Jazz – The Beginners
Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren
I en replokal i Skanstull, pågår en febril verksamhet. Här repas, övas och jammas det dagligen. Det är en ivrigt nyfiken och kreativ miljö som utvecklats till att bli något av ett andra hem för en stor del av Stockholms jazzmusiker. Här startades gruppen som döpt sig till The Beginners.
The Beginners består av fem musiker som alla är stilbildande i sin generation och återfinns i flera andra viktiga svenska jazzgrupper, och syns på scener världen över. Gruppen leds av Andreas Gidlund och Erik Söderlind som även skrivit och arrangerat all musik för bandet.
I september 2012 släpps debutskivan "Two Years Later", som är inspelad och mixad i anrika Atlantis studio i Stockholm.
Musiker:
Andreas Gidlund sax, Erik Söderlind gitarr, Martin Sjöstedt piano, Chris Montgomery trummor, Kristian Lind basOnsdag 25/1 kl. 20.00. Fritz’s Corner med Sea Lion
Live 21.00 – DJ’s: Annika & Olle
Sea Lion är Linn Österberg från Göteborg. Med sin elgitarr, underbart finstämda melodier och sin vackra röst skapar hon något alldeles unikt utan att vara krystad. Den drömska musiken ger oss gåshud och vi vet att Sea Lion snart kommer att vara ett namn på allas läppar.
Lyssna här: www.myspace.com/sealionofficial
Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/Torsdag 26/1, kl. 21.00. Flickpingis
Äntligen är Flickpingis tillbaka på Lilla Hotellbaren! FLICKPINGIS kör på en blandning av indie, soul och disco, eller all bra musik med en touch av Ebba och Didrik blandat med J-O Waldner.Fredag 27/1, 17.00. Johan Netz + Andycap
DJ från 17.00
Våra residenter Johan Netz & Ulmox ackompanjerar fredagsminglets tisslande och glasens klingande med blåögd soul, solbränd funk, k-märkt gung och det där lilla extra.
Kl. 21.30 tar Andycap över och spelar fram till 02!Lördag 28/1, 21.00 – Belleville
DJ från 21.00
Mange och Nathan, Belleville, förgyller kvällen med musik från kl. 21!Söndag 29/1, kl. 22.00. Söndagshäng
DJ från 22.00
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Sierra Nevada Pale Ale eller vatten och ät god mat från vår barmeny.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar