VECKA 35, 29/8-4/9
Måndag 29/8, kl. 19.00. Fhloston Paradise
Live kl. 20.00 – DJ’s: THOMAS RUSIAK + DALMASEN
Måndag 29 augusti intar Fhloston Paradise scenen på Scandic Malmen för spelning och release av debutsingeln "Wasting Mine // Waltz #4"!
Efter en lyckad Tysklandsturné i juni i år och en bejublad spelning på Gotland (GOTHLAND 2011) i augusti är bandet i fin form för fortsatta spelningar i Sverige. Först ut är Lilla Hotellbaren i Stockholm. Bandet går på scen runt 20.00.
Lyssna här: http://www.myspace.com/fhlostonparadisemusic


Välkomna!
Tisdag 30/8, kl. 19.00. Jazz – Mathias Algotsson trio & Friends
Live 20.30
Mathias Algotsson – piano, Klas Lindqvist – saxofon, klarinett, Karl Oleandersson – trumpet, Kristian Lind – bas, Calle Rasmusson – trummor
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren

Onsdag 31/8, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Happiness + Mackaper

Live 20.00 + 21.00 – DJ: Fritz’s Corner
Sista onsdagen i augusti har vi de två fina stockholmsbanden Happiness och Mackaper på Lilla Hotellbaren scen. Första bandet på scen runt kl 20.00. Missa inte!

Mackaper - Mackaper bildades i Stockholm en kväll i början av 2000-talet av Markus Hulthén och Per Nyström. Efter att deras band The Concretes hade ställt in kvällens rep befann sig nu båda i replokalen och började jamma på var sin orgel. De gillade vad de hörde och bestämde
sig för att fortsätta, till en början som ett sidoprojekt, men med tiden allt mer seriöst. Förra året släppte de sitt debutalbum "When All Is Sad And Dawn", som fick fina recensioner i Sverige och också uppmärksammades på en rad olika utländska bloggar. Mackapers musik är inte helt lättdefinierad. Från att ha byggt upp sin ljudbild av vemodiga melodier från vintageorglar med inbyggda trummaskiner har deras sound med åren blivit allt mer organiskt och numera uppträder de oftast som ett fullskaligt band. Bland Mackapers influenser märks band och artister som International Harvester, Bo Hansson, Augustus Pablo och Suicide. Deras sound kan beskrivas som en säregen blandning av svenskt vemod, tysk monotoni, tät psykedelia och en smula dub. Utöver Per Nyström och Markus Hulthén utgörs bandet denna kväll även av Elias Krantz på barytongitarr, Ville Krantz på trummor och Gustav Nygren på saxofon.
Lyssna här: www.myspace.com/mackaper
Happiness - Happiness bildades 2008 och har sedan dess gjort åtskilliga spelningar både i Sverige och utomlands. Bandet har bland annat delat scen med akter som Deerhoof, Wavves, Ganglians och Shout Out Louds. Happiness gjorde sig först kända för sin säregna mix av Cure'skt vemod, krautgroove och analoga syntmelodier. Dock har bandet efter medlemsbyten och ny instrumentering bytt ut motoriktrummorna mot ett mer improviserat sound och syntarna mot stämsång. Ibland låter det rymdcountry, ibland amerikansk skrammel-indie, ibland bara konstigt - på ett bra sätt. Bandets medlemmar är alla aktiva i andra projekt och konstellationer; Estroboscorpio, Chicken El Diablo, Elias Krantz, Ultra El! och Small Feet för att nämna några."
Lyssna här: http://soundcloud.com/sthlmhappinessSe schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/
Torsdag 1/9, kl. 21.00. Flickpingis
Precis som det låter står Flickpingis för musiken denna torsdag när vi inviger september månad. FLICKPINGIS kör på en blandning av indie, soul och disco, eller all bra musik med en touch av Ebba och Didrik blandat med J-O Waldner.
Fredag 2/9, 17.00. Johan Netz + Daniel Odelstad med en och annan vän

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz.
Därefter tar ingen mindre än Daniel Odelstad över från 21.30 till 02!Lördag 3/9, kl. 21.00. Belleville
Äntligen är Belleville tillbaka på Lilla Hotellbaren! De förgyller kvällen med musik från kl. 21.


Söndag 4/9, Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar