VECKA 31


Tisdag 2/8, kl. 19.00. Jazz – Anton Jarl (ES)
Live 20.30
Anton Jarl – trummor, Fredrik Kronkvist – altsaxofon, Gustav Lundgren – gitarr, Carl Bagge – piano, Martin Sjöstedt - bas
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren
Onsdag 3/8, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Frida Selander
Live 21.00 – DJ’s: Emerentia Leifsdotter-Lund
Onsdagen den 3:e augusti får vi finbesök av Frida Selander på Lilla Hotellbaren. Som vanligt fri entré samt band på scen kl 21:00. Kom kom!

Frida Selander. Hon är säregen. Det är väl det centrala. Man hör direkt vem det är som sjunger. Och hon skriver låtar med samma otvungna särart, varje fras är präglad av samma avväpnande självklarhet. Det är hoppfullt och sant. Lite som en Steve Earle som precis fått upp farten, lysande låtskriveri blir inte mer okonstlat än så här.
I mars i år släppte hon sin nya skiva "Try It Again Baby", 11 spår som dräller av utsökta melodier och närgångna texter av en konstnär på drift i sin vardag, en kontemplativ, skärskådande vandring genom en nutid i en norrländsk småstad i flux. En av våra finaste låtskrivare i tankspridd dialog med sin samtid, berikad av ett kartotek av märkliga existenser, vars respektive öden ömt flimrar förbi i verser och stick. Hon glider på ytan och då och då, som ett barn hängande över relingen på en roddbåt, kör hon plötsligt ner handen och hittar något som man själv har missat.
Lyssna här: www.fridaselander.com
Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/
Torsdag 4/8, kl. 21.00. HYPE
HYPE är en kreativ Dj-trio från Stockholm/Uppsala som består av Johanna Schneider, Julia Pihl och Sandra Hedin. Ikväll spelar de på Lilla Hotellbaren från kl. 21.00.
De kommer att bjuda på techno, house men även härlig indie och pop!Fredag 5/8, 17.00. Ulmox + Rocket Boy
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.
Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock. Kom och fredagshäng, det blir trevligt!Lördag 6/8, kl. 21.00. Samo
Precis som det låter, så står Sam Forsberg för musiken denna lördagskväll!Söndag 7/8, Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar