VECKA 21


Tisdag 24/5, kl. 19.00. Jazz – Roberto Tarenzi Trio
Live 20.30

Roberto Tarenzi - piano (IT), Martin Höper – bas, Roberto Pistolesi - trummor (IT)

För andra veckan i rad presenterar vi en framstående europeisk pianist. Denna gång Robeto Tarenzi från Italien. Redan som 19-åring spelade Tarenzi professionellt med ett av de främsta storbanden i Italien, Enrico Intra Big Band. Ett storband som genom åren haft gäster som Max Roach, Bobby Watson, Bob Brookmeyer för att nämna några.
Tarenzi är numera en av de mest eftertraktade pianisterna i Italien men får också tid över för sina egna projekt. Med hans trio får han utlopp för sin egensinniga fusion av samtida klassik musik, bebop och New Orelans-besläktade grooves.

“...Roberto is in my estimation one of the most talented pianists I have encountered over the past years. He is disciplined, knowledgeable about the jazz legacy, has great ears and most of all, a burning desire to be a great musician…” - Dave Liebman

Läs och se mer på: http://www.myspace.com/jazzlillahotellbarenOnsdag 25/5, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Alex Carole & The Crush

Live 21.00 - DJ: Li + Sally

Onsdagen den 25:e maj har vi Fagerstabandet Alex Carole & The Crush som gäster på Lilla Hotellbaren. Som vanligt är det fri entré och bandet går på runt niorycket.

Alex Carole & The Crush: Fagerstabandet Alex Carole & The Crush har sina rötter i CDOASS, Bruket och The Savages. Nya albumet ”Vol. 1”spelades in med assistans av Chris Dangerous (The Hives) samt Johan Gustafsson och släpptes i mitten av april på Transubstans/Troglodyte Records. Bandmedlemmarna själva har hänvisat till sin musik som powergroove, en slags musikalisk dekokt av power pop och 70-tals klingande boogie rock. Även om de inte gör en hemlighet av sin fascination för 1970-talets rockscen är det tydligt att de inte är något nostagiskt retrofenomen.

Lyssna här: www.alexcarole.com

Torsdag 26/5, kl. 21.00. Flickpingis

Precis som det låter står Flickpingis för musiken denna torsdag. FLICKPINGIS kör på en blandning av indie, soul och disco, eller all bra musik med en touch av Ebba och Didrik blandat med J-O Waldner.

Fredag 27/5, kl. 17.00. Johan Netz & Belleville

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna. Efter det tar Belleville över, Nathan & Mange, och kör fram till 02. Lönefredag, mina vänner!

Lördag 28/5, kl. 21.00. TBA

Söndag 29/5, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ 22.00-02.00


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar