VECKA 18


Måndag 2/5, kl. 19.30. The Concept

Live kl. 20.00

Med lekfulla melodier och storslaget sound kan Concept Store komma att krossa barriärer. Bandet leker respektlöst med konceptet ”popmusik” och har ett dna omöjligt att kopiera och ett uttryck som innehåller såväl mäktiga trumlandskap som klassiska menuetter.

Se dom på Youtube eller lyssna på P3 där deras singel Damn! spelas varm.
http://youtube.com/conceptstoreband


Tisdag 3/5, kl. 19.00. Jazz – LIM feat. Marc Ducret

Live 20.30

Henrik Frisk - saxofoner & elektronik, David Carlsson - elbas & gitarr, Peter Nilsson – trummor & slagverk, Marc Ducret - gitarr (FR)

Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbarenOnsdag 4/5, kl. 19.00. Fritz’s Corner

DJ: Madlen (Life's A Beach)

Denna onsdag har vi vår resident Madlen Schneps på plats, hon bjuder på den finaste indiepoppen från skivbåset. Som vanligt är det gratis entré!

http://www.fritzscorner.se/


Torsdag 5/5, kl. 19.00. Almost Famous

Almost Famous är musikförlagens egen liveklubb för up-and-coming-artister och drivs av SMFF, Svenska Musikförläggareföreningen, och dess medlemsförlag sedan mer än tio år tillbaka. Almost Famous håller till på Lilla Hotellbaren, Scandic Malmen i Stockholm, första torsdagen i varje månad. Klubben har kommit att bli ett populärt tillfälle för musikbranschen att samlas och se på intressanta artister vilket skapar ett unikt tillfälle för de akter som spelar. Alla som vill kan komma och se bra livemusik, entrén är gratis. http://www.smff.se/almostfamous

Artister på scen 5 maj:

19.30 NATANAEL HORN (Presenteras av förlaget Mars Music)

Natanael Horn har bara väntat på rätt tillfälle. I många år har han skrivit låtar, både till sig själv och andra, men det är först nu som han helhjärtat satsar på en egen karriär. Uppvuxen i en familj där det alltid musicerats, har hans intresse för musik funnits där sedan tidiga tonår. Det som är unikt med Natanael, förutom hans fantastiska röst, är att han i kombination med sin rätt kaxiga popmusik är en otroligt bra liveartist. Han förmedlar en självsäkerhet och en scennärvaro utöver det vanliga. Kanske är det just därför man går och sjunger på låtarna redan efter första konserten, eller för att hans musik är så jävla bra!

www.soundcloud.com/natanaelweitzberg

www.facebook.se/natanaelweitzberg

20.15 POLLY (Representeras av förlaget Air Chrysalis/BMG)

Polly är Alina Devecerski(låtskrivare/sångerska) och Christoffer Wikberg(låtskrivare/producent). De två möttes under 2008 då de genom sitt gemensamma förlag bmgchryssalis började skriva pitchlåtar tillsammans. Omedelbart upptäckte de sin delade musiksmak och ambitioner,detta ledde till att ett eget projekt började ta form. Med inspirationer som b.l.a Beatles,Soundtrack of our lives och Nirvana i bakfickan är siktet inställt på att göra enkel,ärlig,opretentiös,bra pop som talar till en internationell publik. Förväntningar på spelningen är att testa låtarna på publik,ha kul och förhoppningsvis göra nån glad.

www.myspace.com/pollytheband

21.00 IN BLOOM (osignade)

Ett rockband med omätbara ambitioner och ett sound bestående av tunga riff, smart arrangerade synthar och melodier som vägrar lämna dig ifred. Bandet har sedan starten bl.a. turnerat i Japan, spelat i England och på festivaler i Sverige samt medverkat i TV, radio och på utländska samlingsskivor.Just nu spelas nytt material in i samarbete med producenterna Henrik Edenhed (Robyn, Dead by April) och David Castillo (Katatonia, Bloodbath) och under resten av året kommer bandet sticka fram fötterna ännu mer och ge svenska folket vad de som mest behöver: En rejäl dos rock.

http://www.myspace.com/inbloomsweden

Kvällens DJ's: Adam Heldring och Mattias Green.Fredag 6/5, kl. 17.00. Johan Netz + Hej Våld!

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.

Efter kl. 21.30 tar gänget Hej Våld! över skivspelarna och kör fram till 02.Kom och fredagshäng, det blir trevligt!


Lördag 7/5, kl. 21.00. DJ Sam


Söndag 8/5, Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ kl. 22.00-02.00
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar