VECKA 04

Tisdag 25/1, kl. 19.00. Jazz - Göran Lindelöw Trio
Live 20.30
Göran Lindelöw Trio är: Göran Lindelöw – gitarr, Nils Wäcklén – bas, Nils Danell - trummor
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren
Onsdag 26/1, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Kilroy
Live 21.00.
Denna onsdag har vi mods/garage/soul-bandet Kilroy på scen. Som vanligt är det helt gratis och de spelar kl. 21.00! Missa inte! Bandets andra album ”Let’s Go For…” släpptes förra sommaren. Det handlar om lysande soulgarage med influenser från Small Faces, Sam Cooke och The Remains. DJs: Tess Törner & Mia
Lyssna och titta här: www.kilrock.tk eller här www.myspace.com/kilroysweden


Torsdag 27/1, kl. 20.00. Det Nya! 2011! med CK, Bryan Ferry och Ella Fitzgerald

Det är nytt år nu. Det innebär främst två saker. Dels att sportfiskeklubben Filip fyller 50 år, och dels att vi ska ha det så trevligt som möjligt.
Det är nytt år nu och Vi börjar på torsdag. CK tar med sig luggen och skivorna och leendet till Lilla Hotellbaren och jag tar på mig min finaste gå bort-skjorta.
Det är nytt år nu och det blir lite Bryan Ferry, lite Ella Fitzgerald. Kanske testar vi en ny drink, kanske pratar vi om vems park som egentligen är finast; Slas eller Monica Zetterlunds?
Att säga Hej är det bästa sättet att hälsa.
Det är nytt år nu och vi ska inte sitta hemma och följa vännernas havanden och göranden via den nya kartfunktionen. Vi ska ut och se varandra i ögonen! Ta varandra i famn!
Det är naturligtvis gratis, och Vi har saknat varandra.
Det är nytt år nu och det ska bli så bra det någonsin kan. Kl 20.00 på torsdag, den 27/01 2011, börjar vi. Vi ses på torsdag efter lön!


Fredag 28/1, kl. 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox & Belleville

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop.
Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna. Efter det tar Belleville över, Nathan & Mange, och kör fram till 02. Lönefredag mina vänner!


Lördag 29/1, kl. 21.00. XOXO
XOXO är bästa vännerna som spelar sina favoritlåtar och vars ständiga mål är att göra dig euforisk och svettig! XOXO är Aino Neneh Jawo, Caroline Hjelt, Malin Cumzelius och Rosanna Munter. Patti Smith och Stevie Nicks är deras husgudar. Kom. Och. Häng.


Söndag 30/1. Söndagshäng

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar