VECKA 45


Tisdag 9/11, kl. 19.00. Jazz – Jonas Östholm Quartet
Live 20.30.
Emil Strandberg – trumpet, Jonas Östholm – piano, Pär- Ola Landin – bas,
Christopher Cantillo - trummor
Västerås är likt Sandviken en stad som producerar duktiga musiker på löpande band. Precis som Magnus Lingren, Esbjörn Svensson, Magnus Öström och många andra kommer kvällens artist från just Västerås. Jonas Östholm började sin professionella karriär med Fredrik Norén och har sedan dess spelat med många av våra största artister. Förutom att han är en mycket kompetent instrumentalist bidrar Östholm också ofta med starka kompositioner. Något som säkert bidrar till han populäritet som sideman.
Trots de många uppdragen med andra artister hinner han med några egna projekt. Ikväll ser vi honom med sin kvartett som nu har släppt sin debut-CD. En skiva fylld med vackra underfundiga teman, luftigt samspel och en stor dos fri improvisation för de excellenta musikerna. Att trumpetaren Emil Strandberg har varit en nära medmusiker i många år går inte att ta miste på. Även i den friaste av improvisationer vet de precis var de har varandra. Duon backas upp av stabile Per-Ola Landin på bas och den lekfullt spontane trumslagaren Christoffer Cantillo.


Onsdag 10/11, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Midlife Crisis
Live 21.00
Midlife Crisis består av Urrke T (Maryslim), Robban (Hellacopters), DR3G3N (Backyard Babies) och Måns (Maggots). Urrke startade bandet för att få spela sina favoritpunklåtar, och efter fem år som band och två utgivna plattor kommer de nu för första gången någonsin att spela LIVE! Det kommer naturligtvis att bli legendariskt! Vi rekommenderar att du dyker upp i tid. Här finns risk för fullsatt lokal.
DJs: Rebecka Rissanen med vänner


Torsdag 11/11, kl. 19.00. Club Nuggets med The Bitter And Sick And Die Alones + Old Kerry McKee
Nu fortsätter vi. På torsdag den 11 november har vi lockat hit två band som var för sig utforskar två olika områden av Club Nuggets musikaliska palett: The Bitter And Sick And Die Alones + Old Kerry McKee.
Därutöver ska DJ-utrustningen i Lilla Hotellbaren återigen pumpa ut långtradarcountry, sydstatssoul och träskblues som om det inte fanns någon morgondag, barpersonalen ska tjäna er med bärs och allt ska vara sådär förträffligt gemytligt som det alltid är en torsdag på Malmen.Fredag 12/11, kl. 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox & Musikbiblioteket
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk varje fredag mellan 17 och 21.30. Därefter tar inga mindre än Musikbilblioteket över!

Lördag 13/11, kl. 21.00. Electrofy Me
Kalle Windefalk med vänner bjuder på dansant elektronisk musik från DJ-båset från 21.00-02.00

Söndag 14/10. Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar