VECKA 25

Tisdag 22/6 kl. 19.00. Jazz - Daniel Marques Trio
(Daniel Marques - gitarr, Ricardo Sá - elbas, Elcio Cafaro - trummor)
Två gånger i rad har vi tema Brasilien på jazzklubben. Föst ut är gitarristen Daniel Marques som släppte sitt debutalbum Carnaval de Perneta förra året. Många förknippar nog brasilianskt gitarrspel med tillbakalutad Bossa Nova men så är inte fallet med Daniel. Ur Brasiliens rika musikskatt har han valt att specialisera sig på Frevo, en komplex, snabb musikform med ursprung från Pernambuco i norra Brasilien. Hans trio väver ihop Frevons rötter med andra brasilianska stilar och jazz till ett unikt sound. Denna energiska grupp har en hektisk Europaturné i sommar. Inte nog med att vi har lyckats få ett av dessa datum. Vi har dessutom lyckats boka Daniel, som förra året blev inbjuden av svenska kungahuset för att spela på prinsessan Viktorias födelsedag, bara några dagar efter det kungliga bröllopet. Vi får väl se om vi får fint besök på konserten.


Onsdag 23/6 kl. 19.00. Fritz’s Corner med Fulmakten
Sjukt svängiga Fulmakten, med Christian Nordlander (trummis i CDOASS och Almedal) i spetsen, släppte förra hösten den ettriga och grymt fina EP'n "Samma färger som polisen". Musikaliskt rörde sig någonstans mellan tidig svensk punk och Pugh-progg. Nu är fullängdaren är på gång och bandet är utökat till att omfatta hela sju personer och enligt rykten är det nya materialet souligare och funkigare och ännu proggigare än förut! Lyssna in dig här: www.
myspace.com/fulmakten
Utöver Fulmakten på scen spelar även Hultsfredsfestivalen skivor och de lottar också ut fina Hultsfredsgrejjer, bland annat 3-dagarsbiljetter till festivalen!
DJs: Hultsfredsfestivalen, för mer info klicka här: hultsfredsfestivalen.seTorsdag 24/6 kl. 21.00. Rocket Boy, DJ-set
Det är första torsdagen i månaden och än en gång blir Stockholms hippaste hotellbar lite hippare.Bakom spakarna står residenterna Rocket Boy, Oskar Engström & Hampus Nordgren visar sina absolut bästa skivtips. Det ryktas om allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock.
http://rocketboy.se/

Fredag 25/6, kl. 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul och funk varje fredag mellan 17 och 02.


Lördag 26/6, kl. 21.00. Heya Nights med Alf Tumble & Combo
HEYA NIGHTS heter kvällarna då Combo och Alf Tumble från Heya Hifi bestämmer musiken. Noga utvalt, eklektiskt tänkt. Disco, house, techno – ur ett finsmakarperspektiv. Musik för dansgolv men också för herrarna i connoisseur’s corner. Smutsiga rytmer och kvantiserade bleeps. Varmt och analogt men med digital skärpa.
www.heyahifi.com

Söndag 27/6, kl. 20.00. Söndagsklubben
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel.Spela sällskapsspel, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar