VECKA 21

Tisdag 25/5, kl. 19.00. Jazz - Lisa Björänge presenterar HOME, CD-release!
Antalet framstående svenska jazzmusiker som kommit från Sandviken har de senaste åren vuxit lavinartat. En av dom är Lisa Björänge, en sångerska som de senaste åren varit verksam i Gävle och Göteborg, men som nu känner att hon hittat hem med sitt nya band och skivan "Home". Hennes klara, säkra röst och starka kompositioner backas upp av ett helt band med sandvikare.Gitarristen Mattias Windemo har i mer än tio år varit en av våra mest säregna och personliga musiker i landet och hans rykte är spritt långt utanför landets gränser. Trummisen Jon Fälts personliga, infallsrika och obegränsade spel fick Dan Backman i SvD att nyligen undra "Har vi någonsin haft en bättre jazztrummis i Sverige?". Pär-Ola Landin är lika stadig som han är musikaliskt bred. Han utgör tillsammans med Jon och Mattias trion Flux och hörs ofta med bland annat Ale Möller Band. Klas Toresson är en av landets absolut bästa saxofonister. Han spelar både traditionell och modern jazz med stor integritet och kunde höras med sitt egna band på Lilla Hotellbaren i början av året.Det här är det närmaste ett Sandviken All Stars man kommer, anfört av Lisa Björänge, nästa stjärna på den sandvikska jazzhimlen. Live kl. 20.30!

Onsdag 26/5, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Bold Faces, DJ set
Denna onsdag spelar residenterna Bold Faces skivor!
www.myspace.com/boldfacesboldfaces
I över 12 år har Fritz’s Corner erbjudit stockholmspubliken det bästa inom pop, rock, punk och electronica. Varje onsdag håller Friz’s Corner till i Lilla Hotellbaren. Oftast spelar två liveakter, det kan vara stora eller små, kända eller okända, svenska eller utländska, med den gemensamma nämnaren att de är vansinnigt bra!

Torsdag 27/5, kl. 21.00. Non Stop, DJ set
Non-Stop är en duo bestående av Daniel Lindeberg och Martin Petersson som spelat skivor drivit klubbar och ordnat fester i 7 år. De spelar en blandning av house,disco,rock och elektronisk.Fredag 28/5, kl. 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul och funk varje fredag mellan 17 och 02.

Lördag 29/5, 21.00. Heya Nights med Alf Tumble & Combo
HEYA NIGHTS heter kvällarna då Combo och Alf Tumble från Heya Hifi bestämmer musiken. Noga utvalt, eklektiskt tänkt. Disco, house, techno – ur ett finsmakarperspektiv. Musik för dansgolv men också för herrarna i connoisseur’s corner. Smutsiga rytmer och kvantiserade bleeps. Varmt och analogt men med digital skärpa.
www.heyahifi.com

Söndag 30/5, kl. 20.00 Söndagsklubben
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar