VECKA 20

Tisdag 18/5, 19.00. Jazz - Jamsessions
Med DJ utrustning, samplers, loopteknik och akustiska instrument skapas en improviserad scen med spontana gäster. Thomas Wingren - elektronik, slagverk, Adam Forkelid - keyboard. Live blir det klockan 20.30 och framåt.

Onsdag 19/5, 19.00. Fritz’s Corner med Northern Trail Showcase
Johannes Vidén & the Bluebird AssociationJohannes är en klassisk crooner i Göteborgsförpackning. Det är stora känslor, hjärta och hjärna omfamnat i soul och gospeldränkt rock. Debutsingeln 'Självsabotören' har precis börjat snurra på P3, men redan förra året omnämndes han som 2010 års genombrott.
myspace.com/johannesviden

Karla-Therese Kjellvander & The Rockridge Brothers
Kärleken till den traditionella Amerikanska folkmusiken ledde till samarbetet mellan den hyllade bluegrasskvartetten Rockridge Brothers och Karla-Therese. Ett debutalbum är på gång till i höst.
myspace.com/karlaandtherockridgebrothers

The Hi De Hos
Stockholmskt 60tals-doftande folkrockband med ett låtskrivande som luktar John Hiatt såväl som The Band.
myspace.com/tobiasklevbom

Torsdag 20/5, 19.00. The Dust Bowl med Della Ridge
The Finest Honky Tonk in Town!
Nu på torsdag den 20 maj är The Dust Bowl tillbaka i Lilla Hotellbarens lokaler. Efter succén senast med Sveriges hetaste countryrockers Hellsingland Underground på scenen (tack alla som kom!) följer vi upp med Sveriges bästa traditionella countryband: DELLA RIDGE. Sju man på scenen inklusive steel guitar, fiddle och banjo. Ett gäng svinbra låtar som för tankarna till 70-talets Texas såväl som det bästa av dagens neotraditionella countryscen.
Lyssna här:
http://www.myspace.com/dellaridge
Från DJ-båset kommer vi som vanligt att bjuda på bluegrass-klassiker, rå outlawcountry och det senaste nya från andra sidan Atlanten.
Bandet står på scenen 20.30. Kom i tid!


Fredag 21/5, 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul och funk varje fredag mellan 17 och 02.

Lördag 22/5, kl. 19.00. Morrisey 51
Dags för fest nummer tretton i kategorin fira Steven Patrick Morrissey. Jesper Hermansson, Carl Moberg, Henrik Moberg & Tom Pyl tar med sig deras finaste Smiths- och Morrissey-låtar att glädjas åt i timmarna sju och du tar med dig din sångröst och propra dancing shoes på fötterna. Hej vilken lördag!

Söndag 23/5, 20.00. Söndagsklubben
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel.
Spela sällskapsspel, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny.
Denna vecka vill ni inte missa "Lilla Hotellbaren VS. Cocktailbaren".
En gammal hederlig vispelarbättreskivorändenandrabaren-battle mellan Malmens två barer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar