VECKA 2, 9/1-15/1


Måndag 9/1, kl. 20.00. Psychic Stunts + The Fiery Piano

Live 20.00 – DJ's: On Our Honeymoon

Den 9 januari 2012 släpper Psychic Stunts sin nya singel ”I Don’t Have Facebook” – en svängig bekännelse om hur svårt det är att nå fram till den man söker – om man inte har ett konto på Facebook. Häng med och fira på Lilla Hotellbaren! Psychic Stunts kommer att spela live och det gör även The Fiery Piano.

Lyssna in dig här: Psychic Stunts http://onourhoneymoon.se/artister/psychic-stunts/

The Fiery Piano
http://thefierypiano.com/ Facebook: http://www.facebook.com/#!/events/299057856795581/Tisdag 10/1, kl. 19.00. Jazz – Axis Quintet (US, IT)

Live 20.30 – DJ 19.00: Thomas Wingren

Njut av högklassiga konserter när gräddan av jazzmusiker samlas i Lilla Hotellbaren på Malmen. Inriktningen är oförutsägbar och utmanande, stämningen varm och avslappnad. Ryktet har redan nått långt utanför landets gränser och klubben gästas kontinuerligt av spännande internationella akter. Välkommen till en av Sveriges främsta scener för samtida improvisationsmusik, varje tisdag från 19:00.
Ikväll, Axis Quintet med: Michael Rosen – sax, Daniele Titarelli – sax, Greg Burk – piano, Francesco Ponticelli – bas, Adam Pache – trummor

Onsdag 11/1, kl. 20.00. Fritz's Corner med The Whendays
Live 21.00 – DJ’s: Space Blues (US)

Första livedatumet för Fritz's Corner 2012 bjuder på ett av våra nya favoritband från förra året. The Whendays kommer på besök till Lilla Hotellbaren den 11:e januari. Gratis entré och de står på scen runt niotiden.
The Whendays är en ny svensk/amerikansk duo bestående av Simon och Serge som träffades under inspelningen David Finchers "Män som hatar kvinnor". Tillsammans gör de mörk och atmosfärisk elektropop. Nya EPn släpptes i höstas av fina Cacine Records (Selebrities, Chad Valley, World Tour).


Lyssna här: http://soundcloud.com/thewhendays
Facebook: http://www.facebook.com/#!/events/274621179257820/
Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/
Torsdag 12/1, kl. 19.00. Club Nuggets med Lucky Tubb & The Modern Day Troubadours

Live
20.00 – DJ’s: Club Nuggets
Club Nuggets är Stockholms enda riktiga klubb för country, bluegrass, blues, soul och roots.

Som brorson till den legendariske honkytonksångaren Ernest Tubb har Club Nuggets-gästen den 12 januari givetvis ett arv att förvalta. Vilket han också gör, med mycket passion, respekt för sitt släktskap och så mycket integritet att hälften vore nog. Faktum är att Lucky Tubb kanske är den artist i den innersta kretsen av nutidens countrykultur (alltså den som består av folk som inte behöver posera eller leka stöddiga för att hävda sig, helt enkelt eftersom de är söner, döttrar eller andra avkommor från musikens grundare) som hanterar sitt arv mer tjurskalligt än någon annan.

Med en närmast benhård ovilja att anpassa sig till moderna tider penslar han i stället fram western swing-musik som inte låter en dag yngre än 1950. Han släpper sina skivor på eget bolag, inte för att ingen annan är intresserad, utan för att han inte litar på någon, för att han vill ha full kontroll på egen hand. Ett talande exempel är när han stack sitt senaste album "Del Gaucho" i händerna på The Triggerman (mannen bakom det förnämliga webbzinet Saving Country Music) under årets Muddy Roots Festival i Tennessee. Triggerman blev förstås glad, och frågade när albumet släpps. "Now", svarade Lucky Tubb och hoppade in i sin minibuss för att hetsa vidare till nästa gig.

Skivan? Ja, den kan du leta efter i din lokala skivaffär eller på Spotify tills du förmultnar. I stället får du snällt komma till giget för att inhandla, alternativt beställa från Luckys hemsida (lonestarmusic.com). Det är de enda alternativen.
Precis sådan är han, denne egendomligt egensinnige man, och vi är som ni förstår så stolta att vi nästan briserar över att han valt att peta in en Club Nuggets-spelning under sin Europa-turné i januari.
Missa för allt i världen inte chansen att se honom!

Före och efter giget kommer Ramblin' Veronica, Shitkickin' Mats och Stonewall Josefsson att snurra alla tiders bästa kånntry, blandat med några slevar av blues, bluegrass och soul for good measure.

Facebook: http://www.facebook.com/#!/events/256486024404756/Fredag 13/1, 17.00. Johan Netz + Patti
DJ från 17.00
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 21.30 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Johan Netz.
Därefter tar DJ Patti över och spelar till 02!Lördag 14/1, 21.00 – Electrify Me

DJ från 21.00

Electrify Me är en klubb som huserat på Malmen i drygt ett år. De spelar en blandning av Nu Dance, Indie Disco, Bit Pop, Dubstep, House, Electro och allt annat som är medvetet nedsamplat till 8 bitar.

Lyssna och kika här: www.electrifyme.seSöndag 15/1, kl. 22.00. Söndagshäng

DJ från 22.00

Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Sierra Nevada Pale Ale eller vatten och ät god mat från vår barmeny.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar