VECKA 28


Tisdag 12/7, kl. 19.00. Jazz – Cristina Renzetti
Live 20.30
Cristina Renzetti – sång, Sergio Krakowski – pandeiro, Adam Forkelid – piano
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren
Onsdag 13/7, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Jex Thoth
Live 20.30 – DJ’s: Blod och Svärd
Blod och Svärd & Fritz's Corner presenterar stolt; från Slab City, Kalifornien...JEX THOTH!
Jex Thoth är ett av de band som imponerat störst på oss de senaste åren. Ända sedan vi första gången hörde den självbetitlade debuten från 2008 har vi knäböjt inför deras altare.
Inte bara för deras nästintill oöverträffade heavy rock och folk-infunderade psykadelia, utan även för bandets namngivare och vokalist Jessica "Jex" Thoth. En röst med i stort sett omatchat respektingivande djup, karisma och högst svårslagna uppsättning av stämband.
Kan man kalla det proto-doom? Ja, varför inte...Det låter som om SATURNALIA rest från tidiga sjuttiotalets San Franscisco till nutidens brittiska Hackney och landat mitt i ELECTRIC WIZARDS inspelning av "Witchcult Today". Genom ett magiskt svamprus har Jex Thoth frambringat något av den mest trollbindande hårdrocken denna sida av milleniet.
Det har endast åkt förbi Stockholm utan att stanna förut, men den 13 juli, när klockan slår nio på kvällen så står de på Lilla Hotelbarens scen för en konsert som markerar sommarens mittpunkt.
Konserten är helt gratis. Det kommer bli varmt, det kommer bli packat, det kommer bli magiskt!
Lyssna här: www.myspace.com/jexthoth och www.myspace.com/blodochsvard

Se schema för fler roliga spelningar här: http://www.fritzscorner.se/Torsdag 14/7, kl. 21.00. HYPE
HYPE är en kreativ Dj-trio från Stockholm/Uppsala som består av Johanna Schneider, Julia Pihl och Sandra Hedin. Ikväll spelar de på Lilla Hotellbaren från kl. 21.00.
De kommer att bjuda på techno, house men även härlig indie och pop!Fredag 15/7, 17.00. Ulmox + DJ Dust
Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk som flitigt blandas med Indie pop, Rock, New Wave, Synth, Easy listening och Pop. Varje fredag mellan 17 och 22 hittar ni någon av herrarna bakom skivspelarna, ikväll Ulmox.
Därefter tar ingen minde än DJ Dust över skivspelarna och kör fram till 02!Lördag 16/7, kl. 21.00. Belleville
Precis som det låter, så står Belleville, Nathan & Mange, för musiken denna lördagskväll!Söndag 17/7, Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. DJ: Gävle Modsen kl. 22.00-02.00


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar