VECKA 49Måndag 6/12, kl. 19.00. Hanna Turi
HANNA TURI släpper singel!
P&L Artists bjuder in dig till ett härligt releasepartaj på Lilla Hotellbaren/Scandic Malmen med en utav Sveriges mest intressanta pianodrottningar. Med sin nya singel presenterar hon ett smakprov på sitt kommande alster som hon nu äntligen delar med sig utav.
Detta är välproducerad popmusik med en röst som obehindrat tar sig fram med flinka händer. Hanna Turi är vinnare utav bästa singer/songwriter i Sveriges största musiktävling, "Musik Direkt" så tidigt som 2008. Live kl. 20.00.


Tisdag 7/12, kl. 19.00. Jazz – Alliance
Live 20.30.
Christian Herluf Pedersen – sax, Kristian Lind – bas, Fredrik Hermansson – piano, Sebastian Ågren - trummor
Läs och se mer på http://www.myspace.com/jazzlillahotellbaren


Onsdag 8/12, kl. 19.00. Fritz’s Corner med Eye Travel
Live 21.00.
23 år unga Christoffer Andersson är under namnet Eye Travel Göteborgs nästa popunder. Hans bakgrund påminner lite om José Gonzales, en vanlig student vid universitetet som bara råkar vara ett melodiskt geni. Och han bara råkar låta som en ung Cat Stevens, trots att hans favoritsångare är Paul Simon. Detta är naturligtvis resultatet av en känslig själs dagdrömmar. Det är en romantikers oundvikliga öde att ständigt sugas in i fantasivärldar. Christoffer lever i musiken. Han lyssnar helst på folkrock från 1960-70 och vill föra traditionen av den tidens klassiskt snittade, episka poplåtar vidare. Musiken är ett hantverk, men resultatet ska vara vibrerande, levande, känslosamt och tidlöst.
Lyssna här: myspace.com/eyetravel


Torsdag 9/12, kl. 19.00. Club Nuggets med WOLFMAN JACK FEAT. CLAS YNGSTRÖM
Från nordliga breddgrader får vi på Club Nuggets säsongsavslutning finbesök - i form av Wolfman Jack från Umeå som kvällen till ära även får förstärkning av bluesveteranen Clas Yngström som vi alla känner igen från Sky High. Det blir alltså en renlärig bluesafton av det här - där vi plockar in vårt lands kanske främsta tolkare av den brittiska bakgateblues som folk som Peter Green och John Mayall ...odödliggjorde i slutet på sextiotalet. Det kommer svänga så att vi alla blir snurriga redan innan vi fått i oss den första julsnapsen. Lyssna bara här, när de tar sig an Fleetwood Macs "Watch out":
http://www.youtube.com/watch?v=aiKYK-9i2ws
Och fundera sedan över exakt hur tufft det kommer bli med Yngströms maffiga sololir som extra krydda. That's right folks, det ÄR inget ni vill missa.
http://www.wolfmanjack.se/

THE VANJAS
På plats finns även den punkiga soulexplosionen The Vanjas som högst troligt är ett av huvudstadens hårdaste slitande liveband. De lovar att bjuda på ett hejdlöst julstök som gör att ingen med sinnena i behåll kan sitta still. Det kan tyckas vara på tiden - ett gäng som räknar upp namn som Ike & Tina Turner, The Contours, Otis Redding, Irma Thomas, Andre Williams, Etta James och Lonnie Mack bland sina influenser borde nästan uppträda på varenda Nuggets-kväll. Så här kommer det låta, ungefär:
http://www.youtube.com/watch?v=1UOUb4qSWqc
Bättre sent än aldrig säger vi, innan vi lämnar över Lilla Hotellbaren i The Vanjas våld.
http://www.myspace.com/thevanjas

Mer blues och soul än country denna gång alltså, men du som vill stuffa till bonniga hillbillyhits ska inte misströsta - från DJ-båset lovar vi att vara lika givmilda som vanligt. När temperaturen kryper neråt och Stockholm blir allt kallare så skruvar vi upp tempot för att hålla oss varma. Kom förbi vetja. Var inte så där typiskt pösmunkig.

Jaha, och vad kostar allt detta godis då, undrar du? Det kostar noll kronor, hälsar vi. Alldeles gratis, alltsammans.

Tider:
Start 19:00
The Vanjas på scen 20:00
Wolfman Jack på scen typ 20:45
Hemgång klockan 02


Fredag 10/12, kl. 17.00. Johan Netz & DJ Ulmox & Rocket Boy

Våra residents Johan Netz & Ulmox turas om bakom skivspelarna och bjuder på soul, dans och funk varje fredag mellan 17 och 21.30. Därefter tar inga mindre än Rocket Boy över! Oskar Engström & Hampus Nordgren har lovat att visa sina absolut bästa skivtips, och spela allt från londonsound, electropop till kanske lite krautrock.


Lördag 11/12, kl. 21.00. Electrofy Me
Kalle Windefalk med vänner bjuder på dansant elektronisk musik från DJ-båset från 21.00-02.00


Söndag 12/12. Söndagshäng
Söndagarna i Lilla Hotellbaren slår aldrig fel. Spela sällskapsspel, lyssna på bra musik, drick en Anchor Steam och ät god mat från vår barmeny. Ikväll spelar Per Josephsson skivor, mellan 22.00-02.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar